Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

Fessünk fénnyel

Fessünk fénnyel

Próbáltál már fénnyel festeni? Elképzelted már milyen lenne, ha a zseblámpád fénye ott maradna a kezedben? A Gyurmalinnal ez is lehetséges! Sőt még fényt is nyújthatsz! 

A sötétben világító Gyurmalin sokféle módon feltölthető fénnyel. Erős napfénnyel vagy pl. halogén lámpával, esetleg az íróasztali lámpa fényénél. Az UV fény (vagy sötétfény) viszont még ezeknél is sokkal hatásosabb.  A nálunk is kapható sötétfény kulcstartó koncentrált UV sugarat tartalmaz, amivel fantasztikus ábrákat vagy feliratokat készíthetsz a sötétben világító Gyurmalinokra. Az alábbi videón is ezt láthatod.

paint_hello.jpg

 

Egy másik jópofa dolog, ha jól kinyújtod a Gyurmalint és egy hosszú, vastag fénycsíkot "rajzolsz" rá, aztán pedig egyszerűen megtekered és kész a csoda!drawline.jpgtwirl.jpg

 

 

 

 

Kipróbálhatod a spirált is. Ha spirálban rajzolsz észreveheted, hogy belseje fényesebb, mint a külső része, ahol rajzolást kezdet? miképpen halványul a fény, ahogy rajzolsz. Látod, hogy a spirál.

swirl.jpg

 

Még rengeteg trükköt játszhatsz a fénnyel. Ha úgy érzed, hogy valami érdekes dolgot találtál, fényképezd le és küld el a gyurmalin.klubb@gmail.com -ra. Ha tényleg érdekes, felrakjuk a weboldalra is.